In fata lui, te simti nepregatita, in fata lui simti ca trebuie sa-I oferi mai mult si speri sa nu gresesti cu nimic.

Ei, bine, fii stapana pe tine, si gandeste-te ca nu e loc sa iti faci prea multe astfel de griji, deoarece inca de la nastere, tu reprezinti pentru bebelusul tau universul lui. Tu esti cea care ii oferi iubire neconditionata si el o simte, esti cea care iti aude vocea si se linisteste, esti cea care il hraneste si a carei mangaiere il face sa se simta bine si protejat.

Un bebelus are nevoie de grija ta si de afectiunea ta zi de zi. El creste frumos si sanatos atunci cand este totodata hranit si emotional.

Nu te gandi la bebelusul tau ca la o fiinta care ai adus-o pe lume si oricum va creste, gandeste-te ca la cea mai frumoasa si importanta lucrare din viata ta.

Tu, vei fi oglinda copilului tau, asa cum la scoala caietul este oglinda copilului. Prin el, se va vedea puterea ta , munca ta si toate eforturile care le depui inca din momentul in care ai aflat ca esti insarcinata.

Depaseste grijile primelor zile acasa cu bebelusul tau, si nu uita sa te bucuri de el, pentru ca aceste momente trec repede.

[ess_grid alias=”bebelusi”]

Leave a Comment