Cea mai frumoasa meserie din lume este aceea de a fi mamica.

Cu greutati mai multe sau mai putine, seara cand iti vezi copilul dormind nu poti decat sa fii plina de satisfactie ca munca ta este cea mai frumoasa si sa fii convinsa ca si cea mai productiva.

Daca tu ca mamica ai o stare de bine, esti pozitiva si zambesti mereu, nu poti decat sa molipsesti pe cel de langa tine sa fie la fel, sa nu mai zic ca starea ta de bine se muta si la copil, iar zambetul de multumire care-l primesti de la el face cat o mie lucruri frumoase toate puse la un loc.

Pe langa faptul ca esti mamica, nu trebuie sa uiti ca esti si femeie.

Deci, acorda-ti timp tie ca si femeie, prin ingrijirea ta, dar si in relatia cu partenerul tau. De la relaxare printr-o sedinta la un centru spa, masaj sau de ce nu si acasa, pana la vizionarea unui film alaturi de persoana iubita fie la cinematograf, fie pe canapea acasa.

Ai intrat intr-un joc de unde nu poti sa iesi toata viata, un joc care il construiesti in timp cu atentie, cu placere si iubire, si anume acela de a fi mamica.

Bucura-te si transmite aceasta frumoasa emotie prin toti porii tai, pentru ca femeile sunt facute sa fie mamici si asa le sta cel mai bine.

[ess_grid alias=”mamica”]

Leave a Comment