Mii de ganduri si de planuri toate stranse in cele 9 luni de sarcina se dezlantuie acum, prin nasterea bebelusului tau.

Tot ce iti imaginai , acum se intampla cu adevarat, iar viata ta se va schimba, iar daca pana acum bebelusul tau traia din si in tine, acum el este independent de corpul tau, dar in acelasi timp dependent de tine.

In timpul sarcinii ai avut timp sa te documentezi si sa te sfatuiesti cu medicul tau ginecolog cu privire la modalitatea nasterii. Sunt doua variante de nastere : nasterea naturala sau nasterea prin cezariana. Nasterea naturala exista dintotdeauna, iar pe parcursul anilor pentru a veni in ajutorul femeilor si a le usura nasterea s-au gasit solutii precum: nasterea in apa si nasterea cu epidurala.

Ai incredere in fortele tale si in medicul tau. Atunci cand il privesti sa fii sigura ca el este cel pe care te poti baza in aceste momente si cel care va face totul ca atat tu cat si bebelusul tau sa fiti bine.

Pregateste-te pentru venirea lui pe lume, precum se pregateste o randunica, atunci cand stie ca e momentul sa-si vada puii pentru prima data: le face cuibul, le aduce mancare si le ofera protectie si iubire. Asa si tu: informeaza-te corect, pregateste noul “cuibusor” al bebelusului tau, si ofera-i toata dragostea si atentia ta.

Nasterea transforma un simplu cuplu format dintr-o femeie si un barbat, in mama si tata. Te transforma in parinte, si acum cu adevarat se formeaza o familie.

Moment plin de emotii, nasterea, face ca femeia sa fie binecuvantata cu acesta bucurie!

[ess_grid alias=”nastere”]